Vrees voor te weinig Belgische WK-tickets

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Vrees voor te weinig Belgische WK-tickets
Foto: © SC

De kogel is door de kerk: onze Rode Duivels zullen het in de groepsfase van het WK opnemen tegen Rusland, Algerije en Zuid-Korea. Nu ook bekend is waar en wanneer de nationale ploeg zal spelen, kan de ticketverkoop beginnen.

Maar hoe gaat die ticketverkoop nu juist in zijn werk en waar kan je een kaartje bemachtigen? Supportersfederatie 1895 schept in een persbericht meer duidelijkheid. Fans die een ticket willen bestellen, moeten zich wenden tot de website van de FIFA.

De huidige leden van 1895 zullen voorrang krijgen om een ticket te bestellen. Belangrijk is dat de leden al hun gegevens correct invullen, zodat die overeen komen met de gegevens die 1895 reeds doorgaf.

"De regel 'first come, first serve' geldt niet"

Er heerst wel degelijk een vrees dat er niet genoeg tickets beschikbaar zullen zijn. “De regel ‘first come, first serve’ geldt hier niet. De ticketregistratie loopt tot 30 januari 2014. Een ticket aanvragen is niet gelijk aan een ticket ontvangen”, luidt het.

Wanneer er te veel tickets aangevraagd worden, zal 1895 de tickets toekennen rekening houdend met lidnummer, soort lidmaatschap, abonnement of niet, vorige verplaatsingen,… Die definitieve toekenning gebeurt op 25 februari 2014.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties