De hele dag LIVE topvoetbal in Spanje

Redactie
| 1 reacties
De hele dag LIVE topvoetbal in Spanje
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vandaag staat er alweer topvoetbal op het programma. Zo kan u genieten van de Barcelona en Real Madrid vandaag. Niet te versmaden!

Het lange voetbalweekend kent na vandaag alweer zijn einde. Maar we gaan er wel met een knaller uit: zowel Real Madrid als Barcelona komen vandaag nog in actie. Barcelona moet om 17 uur zijn leidersplaats verdedigen in en tegen Getafe, dat het verrassend goed doet en voorlopig puik meedraait in de subtop - weliswaar al op twintig punten van Barça. 

Real Madrid lijkt een nog taaiere brok voorgeschoteld te krijgen vandaag: om 21 uur moet het in en tegen Valencia voor een overwinning proberen te zorgen, om zo de kloof met de Catalanen zeker niet verder te laten uitlopen. 

Deze wedstrijd en ook enkele andere matchen uit verschillende andere competities zijn live te volgen via UNIBET TV. Wij geven jullie de mogelijkheid om de wedstrijd te bekijken - mis hem dus zeker niet. Schrijf je hier in!

Verliezen Real Madrid en/of Barcelona punten?

Waag een gokje via Unibet. Als Valencia kan stunten, dan zorgt uw gratis bonus van 60 euro al voor een bedrag van 330 euro. Gokken op een overwinning van Getafe tegen Barca kan je nog beter uitkomen: 420 euro in een klap rijker met een gratis bonus! Zet dus in via UNIBET.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties