Lyon verliest in extremis twee punten

Leander Mespreuve
| 0 reacties
Lyon verliest in extremis twee punten
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lyon speelde in de vooravond op het veld van Lorient op de negentiende speeldag in League 1. Er moest absoluut gewonnen worden om de voeling met de Franse subtop niet te verliezen.

Het draait al enkele jaren minder bij de gewezen Franse topclub Lyon. Ook dit seizoen staat het team in de grijze middenmoot van Ligue 1, mits verlies dreigde het verder weg te zakken.

Zo ver wilde Rémi Garde en co het niet laten komen. Na goed twintig minuten spelen bracht Clément Grenier de bezoekers op voorsprong op aangeven van Yoann Gourcuff. Meteen na de koffie verdubbelde Batéfimbi Gomis de score, waardoor de wedstrijd gespeeld leek.

Lorient toonde veerkracht en bracht via Aboubakar de spanning opnieuw in de wedstrijd. Lyon leek met de drie punten te gaan lopen, tot Alain Traoré in de toegevoegde tijd de 2-2 op het bord bracht.

Door het gelijke spel blijft Lyon hangen op een tiende plaats, op ruime afstand van leider PSG. Vanavond om 21u staat nog de topper tussen leider PSG en Lille (3e) op het programma.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties