Competitie: League Cup
Speeldag: Halve Finales (H)
Stadion: Stadium of Light
Manchester United boekt alweer pijnlijke nederlaag

Het gaat van kwaad naar erger met Manchester United. In de Premier League staat het team pas zevende, nu verloor het ook in de halve finales van de League Cup van Sunderland.

In het Stadium of Light ging Manchester United met Adnan Januzaj op zoek naar een goede uitgangspositie richting terugwedstrijd. Het wou ook vooral uitpakken met een topprestatie tegen de rode lantaarn uit de Premier League.

Dat zou uiteindelijk verre van lukken. In de eerste helft was het wel gevaarlijk, maar echt grote kansen waren er nauwelijks. Giggs trof een keer de lat, maar uiteindelijk zou hij de anti-held zijn door een bal van Bardsley over de eigen doellijn te werken.

Na de koffie even een heropleving van de bezoekers. Na een corner kwamen ze ook op gelijke hoogte: Vidic knikte binnen. Er op en er over? Wel nee, want tien minuten later beging Cleverley een strafschopfout op Johnson. Borini zette De Gea op het verkeerde been: 2-1, meteen de eindstand.

Door de 2-1 nederlaag heeft Manchester United wel een behoorlijk goede uitgangspositie om het binnen twee weken in eigen huis af te maken, maar dit resultaat zal toch opnieuw wenkbrauwen doen fronsen.