Shkodra (Eendracht Aalst): "Denk dat we kans maken tegen Eupen"

Shkodra (Eendracht Aalst): "Denk dat we kans maken tegen Eupen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eendracht Aalst neemt het dit weekend op tegen Eupen. Geen simpele opdracht, maar het zou niet de eerste keer zijn dat Eendracht Aalst punten afsnoept van één van de titelkandidaten.

Door Dirk Pieters

“Tegen Eupen zal het heel moeilijk worden. Ik verwacht een sterk voetballend Eupen. Zij hebben echt een hele goede ploeg, maar zoals we getraind hebben deze week verwacht ik toch dat we kans maken en punten af te pakken”, is aanvaller Donjet Shkodra tegen Voetbalkrant.com alvast bijzonder hoopvol.

Aalst staat momenteel wel op een misschien wel teleurstellende elfde plaats. “We lieten teveel punten liggen tegen tegenstanders die we aan moeten kunnen", is Shkodra duidelijk.

"Moeskroen liet beste voetbal zien"

"We staan dus wel wat te laag naar mijn mening, maar we hebben nog tijd om wat plaatsen te stijgen. Ik ben zelf ook nog niet echt in vorm, hopelijk kan ik snel wat meer scoren. We spelen soms wel met veel lange ballen en dan kom je als spits al minder snel in schotpositie.”

Eupen is een van de titelkandidaten, maar de aanvaller van Eendracht Aalst weet niet of hij dit weekend tegen de kampioen speelt: “Ik denk dat Westerlo het meeste kans maakt, maar Moeskroen liet voor mij wel het beste voetbal zien. Eupen zal ook een zware concurrent blijven voor de toppers, dus misschien halen zij het uiteindelijk wel.”  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties