Dorien Peeters (Lierse): "Het vertrouwen is er"

Dorien Peeters (Lierse): "Het vertrouwen is er"
Foto: © SC

Lierse gaat straks op het veld van Ajax op zoek naar een nieuwe stunt in de BeNe League. Vorige week won het met 1-0 van Twente. Keepster Dorien Peeters kijkt met vertrouwen uit naar de match van vanavond.

Door Aernout Van Lindt

Vorige week hield Peeters de nul tegen Twente, waardoor de dames van Lierse uitpakten met een heuse stunt: "De nul houden, dat is mijn job", aldus Peeters in gesprek met Voetbalkrant.com. "Het was een sterke prestatie van het hele team. Het is wel goed voor het vertrouwen van deze sterke groep."

Vanavond volgt een duel in en tegen Ajax: "Dat is een goede ploeg", geeft Dorien toe. "Een uitwedstrijd in Ajax is altijd lastig, maar het zou mooi zijn als we daar iets kunnen pakken. Het vertrouwen is er, we hebben een goed gevoel overgehouden aan onze stage. Waar het schip zal stranden? Hopelijk niet te snel."

"Willen nog paar plaatsjes opschuiven en het goed doen in de Beker"

"De resultaten van de afgelopen maand vallen heel goed mee. We stonden naar mijn gevoel wat te laag in de stand en we willen dus zeker nog een paar plaatsjes opschuiven."

En ook de Beker is een doel: "We hebben al een paar goede bekercampagnes gehad en zitten nu in de kwartfinales. Minstens de top-2 van België halen en het goed doen in de Beker, dat zijn de ambities dit seizoen."

"Leuk terug bij de nationale ploeg te zitten"

De goede prestatie van Lierse tegen Twente werd ook opgemerkt door de bondscoach: "Hij was hier vorige week vrijdag, dat klopt." En de goede prestatie leverde mogelijk ook terug een selectie op voor de nationale ploeg.

"Het is een goede week geweest voor mij. Tijdens de stage in Brugge was ik er niet bij, nu mag ik terug mee met de nationale ploeg. Het is leuk om daar terug bij te zitten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties