Aftellen naar Derby der Lage Landen: minstens 462 Belgische fans naar Zwolle

Aftellen naar Derby der Lage Landen: minstens 462 Belgische fans naar Zwolle
Foto: © SC

Nog zeven keer slapen en in Zwolle nemen de Oranje Leeuwinnen het op tegen de Belgian Red Flames. Een belangrijk duel met het oog op de tweede plaats in de poule. 462 mensen schreven zich in om met bussen naar Zwolle te trekken.

Op 12 februari zal het Ijsseldeltastadion goed vol zitten, met daarbij ook een hele resem bezoekende fans uit België. Al meer dan 4000 tickets werden verkocht in Nederland, 462 mensen gaan vanuit België mee op 9 speciaal voor de gelegenheid ingelegde bussen.

Die vertrekken aan de grote stadions in België (Sclessin, Astridpark, Ghelamco Arena, Jan Breydel, Den Dreef, Den Bosuil, Koning Boudewijnstadion, het Lisp en Charles Tondreau).

Mogelijk zou er zelfs nog meer volk afzakken naar Zwolle, want verschillende fans gaven al aan op eigen initiatief met de auto richting Nederland te trekken.

En ondertussen gaat de voorbereiding van de Red Flames gewoon verder. Vanavond spelen ze achter gesloten deuren een oefenwedstrijd tegen Frankrijk B. Een ideaal moment voor bondscoach Serneels om enkele dingen uit te testen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Wereldkampioenschap

Nieuwste reacties