"Mignolet kon naar Udinese, PSV en Napoli"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
"Mignolet kon naar Udinese, PSV en Napoli"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Simon Mignolet verdedigt anno 2014 het doelvlak van Liverpool FC. Maar zijn carrière had er helemaal anders kunnen uitzien. "KRC Genk stond destijds dicht bij een overeenkomst."

Sint-Truiden, Sunderland en Liverpool FC. Simon Mignolet heeft er tot nu toe een mooie voetballoopbaan opzitten. Vader Stefaan Mignolet vertelt op TVL echter dat die carrière er helemaal anders had kunnen uitzien.

"Op jonge leeftijd was Simon bijna een speler van KRC Genk", aldus de papa van. "Enkel de handtekening moest nog worden gezet, maar uiteindelijk verkozen we een verlengd verblijf bij STVV.  Een paar jaar later was het zelfs bijna een tweede keer prijs." (lacht)

Uiteindelijk verkoos de Rode Duivel een Engels avontuur bij the Black Cats. "Het is inderdaad Sunderland geworden. Maar ook Udinese was heel concreet. Johan Walem zat hier zelfs rond de tafel. Daarnaast zijn we ook op bezoek geweest bij PSV."

Op die manier kwam Mignolet op Anfield Road terecht. "Hij kon ook naar SSC Napoli", besluit zijn vader. "Maar we hoorden dat het in Italië enorm chaotisch is. Vandaar de keuze voor Liverpool."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties