Speeldag: Speeldag 25
Stadion: Old Trafford
Man U krijgt nieuwe opdoffer in slotminuut van hekkensluiter
Nicola Cantoro

De crisis in Manchester blijft duren. Deze keer moest Man U in de laatste minuut vrede nemen met een gelijkspel tegen hekkensluiter Fulham. Januzaj mocht een half uur voor het einde invallen.

Sidwell bracht de bezoekers uit Londen na twintig minuten verrassend op voorsprong in Old Trafford. Ei zo na werd het 0-2 via Richardson, maar De Gea redde. Het balbezit en de kansen waren wel voor het team van Moyes. Van Persie en Carrick schoten maar nipt naast. Bij de thuisploeg ontbrak het vaak aan een goede laatste pas. Man U, met Van Persie en Rooney in de basis ging de rust in met een achterstand. Moyes zag het zwaard van Damocles al boven zijn hoofd hangen.

Tot opluchting van de Man U-trainer kwam het toch nog goed voor the Red Devils. Juan Mata had in zijn derde wedstrijd voor zijn nieuwe club zijn derde assist in huis. Van Persie rondde af. De Nederlander maakte zijn zevende goal in de laatste acht duels. Tien minuten voor tijd ontplofte Old Trafford. Een schot van Carrick werd van richting veranderd en Stekelenburg was kansloos.

De overwinning leek zo goed als binnen, maar in de laatste minuut van de wedstrijd kreeg Januzaj, die een half uur voor het einde mocht invallen opnieuw een opdoffer te verwerken. Op aangeven van Richardson kopte de aanvaller binnen voor de gelijkmaker.