Moyes teleurgesteld: "We verdienden gewoon de drie punten"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Moyes teleurgesteld: "We verdienden gewoon de drie punten"
Foto: © SC

Manchester United morste zondagavond nog maar eens met de punten. De regerende Engelse kampioen gaf de zege in minuut 94 uit handen tegen rode lantaarn Fulham. David Moyes zucht: "We domineerden de wedstrijd. Ik weet niet of we nog meer konden doen."

The Mancunians wisten een 0-1-achterstand uit aan het einde van de wedstrijd, maar in blessuretijd kwam Fulham toch nog langszij. “We verdienden om deze wedstrijd te beginnen”, aldus Moyes na afloop van de wedstrijd.

“We domineerden de wedstrijd en hadden de 3-1 moeten scoren. Het is echt jammer dat dat niet lukte. Ik denk niet dat iemand kan zeggen dat we iets verkeerd deden. Wij toonden aan dat we wilden voetballen, ik weet niet of we nog meer konden doen”, aldus de Schotse oefenmeester.

Meulensteen: "Door die late goal voelen we ons als winnaar"

De coach van de tegenstander, René Meulensteen (in het verleden nog assistent van Sir Alex Ferguson bij United, nvdr.), was natuurlijk tevreden met een puntje. “Iedereen had ons ten dode opgeschreven, maar uiteindelijk pakten we toch een punt. Door die late goal voelen we ons wat als winnaar”, aldus de Nederlander.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties