Bayern straks gratis en live dankzij Unibet

Redactie
| 1 reacties
Bayern straks gratis en live dankzij Unibet
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vandaag staat er alweer topvoetbal op het programma. Zo kan u de hele dag lang genieten van voetbal in Frankrijk, Italië, Nederland en Spanje. Mis zeker de Duitse topper niet!

In Duitsland is het vandaag uitkijken naar het levensbelangrijke duel tussen Bayern München en Schalke 04. Beide teams speelden deze week in de Champions League, nu moeten ze tegen elkaar in de Bundesliga.

Beide teams zijn de laatste weken behoorlijk op dreef in de vaderlandse competitie. De laatste vijf speeldagen haalde Bayern een 15 op 15, de club uit Gelsenkirchen deed met 13 op 15 niet veel minder. Zo is Schalke ook doorgeschoven naar plek 4 in de ranking.

Het verschil met het nummer twee bedraagt zelfs amper twee puntjes, dus CL-voetbal en zelfs het vice-kampioenschap liggen nog voor het grijpen. De titel? Bayern heeft 21(!) punten voorsprong. Een nieuwe overwinning van Der Rekordmeister zou de competitie nu al in een beslissende plooi leggen. Vanaf 18.30 uur kan u kijken hoe de club uit München deze keer dartelt over het veld.

Deze wedstrijden en ook enkele andere matchen uit verschillende andere competities zijn live en GRATIS te volgen via UNIBET TV. Wij geven jullie de mogelijkheid om de wedstrijd te bekijken - mis hem dus zeker niet. Schrijf je hier in!

Wie wint de topper?

Waag een gokje via Unibet. Als Schalke 04 kan stunten, dan zorgt uw gratis bonus van 60 euro voor een bedrag van 900 euro! Zelfs een gelijkspel kan maar liefst 405 euro zorgen - Een aanrader! Zet dus in via UNIBET.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties