Vitesse smeert Roda JC zevende nederlaag op rij aan

Nicola Cantoro
| 0 reacties
Vitesse smeert Roda JC zevende nederlaag op rij aan
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In Nederland heeft Vitesse een logische zege behaald tegen rode lantaarn Roda JC. Met een rode kaart voor Roda en twee doelpunten van Vitesse in de eerste helft was de match al voor rust gespeeld.

Op het kwartier opende de Nederlandse Japanner Mike Havenaar de score in de GelreDome. Na een half uur spelen was de match al helemaal gespeeld. Eerst kreeg Roda-speler Bonevacia een rode kaart. Niet veel later verdubbelde Vejinovic de voorsprong voor de thuisploeg.

Voor de mannen van Jon Dahl Tomasson was het in de tweede helft kwestie van de schade te proberen beperken, maar Havenaar zette met zijn tweede doelpunt van de avond nog de kers op de taart voor de Arnhemmers. Martijn Monteyne speelde de hele match bij de rode lantaarn in Nederland. Davy De Beule mocht twintig minuten voor tijd ondankbaar invallen.

Met de logische zege klimt Vitesse naar de tweede plaats, al heeft Twente met een puntje minder nog een match te goed. Roda verliest al voor de zevende keer op rij en blijft troosteloos laatste.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties