Vermaelen: "Ik zal er staan op het WK"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Vermaelen: "Ik zal er staan op het WK"
Foto: © SC

Thomas Vermaelen beleeft niet zijn leukste seizoen. De verdediger is wederom geen eerste keus bij Arsenal. Daardoor is hij ook al niet meer zeker van een basisplaats bij de Rode Duivels. "Maar ik ben klaar voor het WK."

Thomas Vermaelen wordt nog steeds gezien als een sterkhouder bij Arsenal. De verdediger deed het in elke wedstrijd die hij speelde voortreffelijk. Enig probleem: Laurent Koscielny en Per Mertesacker genieten het vertrouwen van Arséne Wenger.

"En dat zijn niet de eersten de besten", aldus Vermaelen in Het Nieuwsblad. "Die jongens hebben niet voor niets een plaats in de nationale selecties van Frankrijk en Duitsland. Bovendien blijft iedereen fit en dat maakt het me er niet gemakkelijker op."

"Geen zin om over contract te praten"

"Ik had eerlijk gezegd niet verwacht om zo weinig te spelen", gaat de Antwerpenaar verder. "Maar mijn concurrenten doen het nu eenmaal enorm goed. Maar dit is nu eenmaal mijn rol, hé. Ik weet dat Arsenal me een verlenging van mijn contract wil aanbieden, maar ik heb geen zin om daar nu over te praten."

Nochtans komt het WK met rasse schreden dichterbij. "Ik heb geen seizoen in de lappenmand gelegen", besluit Vermaelen. "Ik ben constant bezig geweest. Voor mijn part ben ik helemaal klaar voor het wereldkampioenschap."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties