Geniet mee van de Clasico tussen Real en Barcelona

Redactie
| 11 reacties
Geniet mee van de Clasico tussen Real en Barcelona
Foto: © SC

Dit is een dag waar iedereen naar uitkijkt: de Clasico tussen Real Madrid en Barcelona. U kijkt toch ook gratis mee?

De kloof tussen Real Madrid en Barcelona is op dit moment vier punten. Als Real Madrid de punten kan thuishouden, zou het de Catalanen dus enigszins uit de titelrace kunnen slaan. Aan de andere kant kan Barcelona de titelstrijd weer bijzonder spannend maken met drie ploegen binnen een punt.

70% van de gokkers ziet echter Real Madrid winnen en zo de Catalanen uit de titelstrijd knikkeren. Wat denkt u?

Thibaut Courtois en co zijn voor een keer het voorgerechtje. Vanaf nu kan u instemmen en kijken naar Atlético tegen Real Betis. Het hoofdgerecht is echter voor straks, als Real en Barça om 21 uur de degens kruisen.

Het is ook de grote vraag wie de score zal gaan openen. Ronaldo kan u 258 euro opleveren, Messi zelfs 294 euro. Het leeuwendeel van de gokkers stemt voor CR7, en u?

Deze wedstrijden en ook enkele andere matchen uit verschillende andere competities zijn live en GRATIS te volgen via UNIBET TV. Wij geven jullie de mogelijkheid om de wedstrijd te bekijken - mis hem dus zeker niet. Schrijf je hier in!

Wie wint de kraker?

Waag een gokje via Unibet. De vorige wedstrijd in Madrid tussen beide topteams eindigde op 2-1. Nu ook? Zoja, dan zorgt uw gratis bonus van 60 euro voor een bedrag van 540 euro! Een 2-2 gelijkspel kan zelfs 660 euro opleveren - Een aanrader! Zet dus in via UNIBET.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties