Antwerp Ladies trekken terug naar Kontich

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 14 reacties
Antwerp Ladies trekken terug naar Kontich
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgend seizoen zal er geen damesvoetbal meer worden gespeeld op de Bosuil. De RAFC Ladies houden immers op met bestaan. Al zullen de dames nog steeds voetballen, maar dan in de clubkleuren van Kontich FC.

Op die manier keert het damesvoetbal terug naar haar roots. De K. Kontich F.C. Dames gingen destijds op in wijlen Beerschot AC. Op die manier kregen de dames immers de kans om op BeNeLeague-niveau te voetballen. Na het failliet van de paarshemden werd gekozen voor een avontuur bij Antwerp FC. Maar ook in Deurne-Noord zijn de financiële problemen schering en inslag.

Duidelijk met oog op volgend seizoen

En op manier krijgen de fans van Kontick opnieuw vrouwenvoetbal te zien. Er zal worden aangetreden in eerste nationale, derde nationale en eerste provinciale. Op de koop toe zullen ook enkele jeugdelftallen worden gevormd. De administratieve formaliteiten omtrent de overgang zullen de komende dagen worden beklonken.

"We willen alle speelsters vragen om nog geen ontslag te nemen", laat Kontich nog weten. "Er moet duidelijkheid komen omtrent hun intenties met het oog op volgend seizoen. Ook geïnteresseerde dames zijn steevast welkom."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties