"Dit is een harde slag voor Simons"

Mattias Verhaeghe
| 173 reacties
"Dit is een harde slag voor Simons"
Foto: © Photonews

Volg België nu via WhatsApp!

Timmy Simons kreeg gisteren een uppercut die hij zelf niet zag aankomen. Hij kreeg even voor de bekendmaking van de namen te horen dat hij niet mee mag naar het WK in Brazilië.

Zo blijft de teller van Simons op één WK staan. Dat van 2002 in Zuid-Korea en Japan. Ex-ploegmaat bij Lommel, Dieter Dekelver, reageerde verrast op de niet-selectie. "Ik denk niet dat hij dit had verwacht. Timmy zat altijd in de selectie. Hij wist wel dat hij niet zou meegaan als basisspeler, maar hij was ook niet de man om de kegeltjes te gaan zetten. Had de bondscoach hem bij de laatste interland niet meer geselecteerd, dan zou dit niet zo'n verrassing zijn, nu is het een harde slag", aldus Dekelver in Het Nieuwsblad.

Had de bondscoach hem bij de laatste interland niet meer geselecteerd, dan zou dit niet zo'n verrassing zijn

Niemand hoorde al iets van Simons, ook Dekelver niet. "Ik ga hem even met rust laten, zodat hij dit kan verwerken. De ontgoocheling zal enorm zijn. Wat je ook zegt, daar heeft hij geen boodschap aan. En hij moet dit weekend nog voor de titel spelen met Club. Dat wordt al moeilijk genoeg."

"Het is positief dat de bondscoach hem vooraf belde, zodat Timmy het nergens moest lezen dat hij er niet bij was. Anderzijds, als je hem dan toch niet meeneemt, had je wel al vroeger afscheid kunnen nemen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties