Hoffenheim haalt flinke concurrent voor Casteels binnen
Timothy Collard
Timothy Collard
| 5 reacties
Hoffenheim haalt flinke concurrent voor Casteels binnen
Foto: © Photonews

Koen Casteels zal zich volgend seizoen dubbel moeten plooien, wil hij nog onder lat staan bij TSG 1899 Hoffenheim. De Duitse club haalde met Oliver Baumann namelijk een serieuze concurrent binnen voor onze landgenoot. De Duitse goalie tekende een contract tot medio 2018.

Casteels was dit seizoen de nummer één onder de lat bij de Duitse middenmoter, maar door enkele onzekere optredens en blessureleed miste hij een pak wedstrijden. Met het oog op volgend seizoen wil Hoffenheim de concurrentie onder de doelmannen dan ook wat aanscherpen.

Vandaag raakte bekend dat Hoffenheim Oliver Baumann wegplukte bij Freiburg, waar de 23-jarige doelman de voorbije vier jaar titularis was. We hoeven er geen tekeningetje bij te maken: deze jongen trekt naar Hoffenheim met de bedoeling er onder de lat te staan.

Coming man

Baumann is één van de coming men onder de Duitse doelmannen. Met Bernd Leno, Marc-André ter Stegen en Ron-Robert Zieler zijn er drie die al naam gemaakt hebben, maar met onder meer Kevin Trapp en ook Oliver Baumann zijn er nog enkele steengoede doelmannen die aan de weg naar boven timmeren.

Baumann speelde voor ieder Duitse jeugdselectie, en hoopt zich met een transfer naar Hoffenheim op termijn in de gratie te keepen van bondscoach Joachim Löw. Zoals eerder gezegd: Koen Casteels zal zich dubbel moeten plooien, wil hij volgend seizoen nog onder de lat staan bij Hoffenheim

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties