Courtois waarschuwt Mourinho: "Geen zin om enkel FA Cup te spelen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 11 reacties
Courtois waarschuwt Mourinho: "Geen zin om enkel FA  Cup te spelen"
Foto: Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thibaut Courtois geniet momenteel van enkele dagen welverdiende rust vooraleer hij zich bij de Rode Duivels in Zweden zal voegen. Tussendoor gaat het partijtje touwtje-trek om de doelman lustig voort. "Ik weet helemaal niet wat Chelsea van plan is."

Thibaut Courtois probeert de rust momenteel te gebruiken om een knop om te draaien. De finale van de Champions League - en de bijhorende 1-4-nederlaag tegen Real Madrid - zou wel eens de laatste wedstrijd van de doelman voor Atlético Madrid zijn geweest. Los Colchoneros willen er dan wel alles aan doen om de Rode Duivel in La Liga te houden, maar uiteindelijk heeft Chelsea de touwtjes in handen.

"En ik weet helemaal niet wat Chelsea van plan is", verwijst Courtois nog eens naar de Londense doelmannenkwestie. "Petr Cech is een wereldkeeper en misschien is het wel goed voor mijn ontwikkeling om dagelijks met zo'n kerel te trainen. Maar ik heb geen zin om enkel te spelen in de FA- en League Cup."

Er kunnen spanningen ontstaan

Beide doelmannen zijn ondertussen gegeerd op de spelersmarkt. "Het is in dat opzicht dan ook misschien beter om opnieuw voor een uitleenbeurt te kiezen", besluit Courtois. "Ook Cech heeft wellicht geen zin om maar een paar wedstrijden te spelen. En dan kunnen er spanningen ontstaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties