Einde verhaal voor Bakkali in Eindhoven?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 28 reacties
Einde verhaal voor Bakkali in Eindhoven?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het verhaal van Zakaria Bakkali bij PSV Eindhoven lijkt stilaan geschreven. De flankaanvaller werd enkele maanden geleden nog het hof gemaakt door half Europa, maar nu lijkt zelfs zijn eigen club de handdoek in de ring te gooien.

Zakaria Bakkali heeft er een woelig jaar opzitten. De flankaanvaller met Marokkaanse roots maakte bij aanvang van de voetbaljaargang indruk. Zo voetbalde hij Zulte Waregem op een hoopje in de voorronde van de Champions League. Het leverde hem een basisplaats bij PSV en een stekje bij de Rode Duivels op. Het kan echter snel keren: Bakkali speelde amper nog voor de Lampenclub en werd afgelopen weekend - in de afscheidsmatch van Ji-Sung Park - zelfs al na een dik kwartier naar de kant gehaald.

En ook de contractonderhandelingen lopen enorm stroef. Volgens diverse Nederlandse media zou PSV de hoop zelfs al hebben opgegeven en de onderhandelingen hebben stopgezet. Bakkali heeft nog een contract voor één seizoen in Eindhoven, maar PSV wil hem dus van de hand doen. Een verhuis naar België behoort in dat geval tot de mogelijkheden. Zo toonde RSC Anderlecht in het verleden al belangstelling.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties