Januzaj kan nu officieel niet meer terug

Januzaj kan nu officieel niet meer terug
Foto: © Photonews

Niet dat iemand er nog aan twijfelde, maar na vanavond kan Adnan Januzaj voor geen enkel ander nationaal team meer uitkomen, dan voor dat van België. Net werd bevestigd dat de jonge flankspeler een basisplaats krijgt tegen Zuid-Korea.

Er was al lang geen twijfel meer over dat de keuze van Januzaj definitief was, maar tot nu toe kreeg hij nog geen minuten tijdens een officiële wedstrijd. Wilmots laat zijn volledige bank praktisch opdraven en dus mag Januzaj op de linkerflank gaan postvatten.

Enkel Ciman, Mignolet en Bossut hebben tot nu toe dus nog geen speeltijd gekregen. De kansen dat ze die nog zullen krijgen, zijn eerder miniem te noemen.

Doordat Januzaj start bij de Rode Duivels kan hij dus officieel niet meer terug. Engeland, Schotland, Wales, Noord-Ierland, Albanië, Kroatië, Turkije en Servië grijpen definitief achter het net. Kanttekening: enkel Kosovo zou later nog roet in het eten kunnen strooien, omdat dat land nu officieel nog niet bestaat. Dat kan u ook HIER nog eens helemaal nalezen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties