Wat als... twee Nederlandse topspitsen elkaar tackelen?

Wat als... twee Nederlandse topspitsen elkaar tackelen?
Foto: © Photonews

Robin van Persie en Pierre van Hooijdonk zullen waarschijnlijk nooit meer de beste vrienden worden. De tweede werkte voor de NOS als analist en had wel wat kritiek te geven op de eerste. Die liet dat weer niet over zijn kam gaan en reageerde gisteren hard.

Van Hooijdonk vond de prestaties van Van Persie maar minnetjes. "Er zit kennelijk veel wrok uit het verleden bij hem", aldus Van Persie die volgens Van Hooijdonk wel wat meer inzet had kunnen tonen. "Hij moet lekker iets anders gaan doen, met zijn familie ofzo, of gaan golfen. Op zijn mening zit niemand te wachten. Ik vind het jammer dat hij zo’n podium krijgt om zijn verhaal te doen."

"Ik kan heel goed omgaan met kritiek. Maar wat Van Hooijdonk doet, is onrust zaaien. Hij is niet goed bezig en heeft geen sterke argumenten. Het komt bij hem niet uit een goed hart."

Ik ben hier wel klaar mee

Van Hooijdonk reageerde onmiddellijk in de studio. "Ik denk dat de wrok bij iemand anders zit. Ik constateer alleen iets wat heel Nederland heeft gezien. Ik ben hier wel klaar mee."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties