Witsel start seizoen met klinkende zege

Jens Jacobs

Zenit heeft het nieuwe seizoen goed ingezet. Uit bij Arsenal Tula werd met 0-4 gewonnen.

Veel tijd had de club uit Sint-Petersburg niet nodig. Al na 35 minuten stond de geruststellende 0-3 op het bord. Criscito, Rondon en Hulk scoorden voor de bezoekers. Na de pauze nam Zenit wat gas terug, maar in minuut 69 kon Criscito zijn tweede van de avond tegen de netten duwen. De linksachter nota bene tekende daarmee voor de 0-4 eindstand.

Axel Witsel mocht meteen de 90 minuten volmaken, Nicolas Lombaerts bleef de hele wedstrijd aan de bank gekluisterd. Nog in Rusland ging Mordovia Saransk met 2-3 winnen op bezoek bij Ural. De meest opvallende uitslag viel wellicht gisteren al te noteren. Spartak Moskou ging met zware 0-4 cijfers winnen bij Rubin Kazan.