Competitie: La Liga
Speeldag: Speeldag 9
Stadion: Ramon Sanchez Pizjuan
Bacca knalt Sevilla via strafschop naast Barcelona

Sevilla staat na een 2-1 overwinning tegen Villarreal plots naast Barcelona op kop in de Primera Division. Van harte ging het echter niet, pas in allerijl werden de punten thuisgehouden.

Barcelona verloor gisteren op bezoek bij Real Madrid (3-1), waardoor Atlético Madrid (dat later nog speelt) en Sevilla konden profiteren van dat puntenverlies om dichterbij te sluipen. Sevilla kon zelfs naast Barcelona aan de leiding komen met 22 punten.

Dan moest Villarreal wel voor de bijl en ook die club was dit jaar niet slecht bezig. Makkelijk werd het ook allerminst voor Bacca & co, al zat het venijn dus helemaal in de staart.

Tien minuten voor tijd braken de bezoekers de match open, Cani wist Vietto op weg te zetten naar het openingsdoelpunt. Een stunt leek in de maak, maar Sevilla herstelde. Eerst tikte Denis Suarez de gelijkmaker binnen, in blessuretijd mocht ex-Bruggeling Carlos Bacca vanop de stip de 2-1 tegen de netten duwen.