'Big Si' put vertrouwen uit sterk optreden: "Jammer dat ik de nul niet hield"

'Big Si' put vertrouwen uit sterk optreden: "Jammer dat ik de nul niet hield"
Foto: © Photonews

Simon Mignolet stond gisteravond tussen Cristiano Ronaldo en zijn fel begeerde record. Hij pakte uit met knappe saves en kon de Portugese wereldster zelfs eens uitkappen. Het kwam als geroepen, onze tweede doelman kreeg immers bakken kritiek de laatste weken.

"Ik ben tevreden over mijn eigen prestatie, maar dat komt altijd op de tweede plaats. We willen vooral punten pakken en winnen", aldus Mignolet aan Sporza. Winnen lukte niet, punten pakken evenmin. Liverpool stond dan ook met een halve B-ploeg op het veld in Madrid.

"We wisten dat het een lastige match zou worden, maar ik denk dat we goed verdedigd hebben. Ik kon helaas dat clean sheet niet houden, anders hadden we minstens een punt. Ik put wel vertrouwen uit mijn eigen wedstrijd." Het was nodig na de kritiek die hij te slikken kreeg.7

Tegen Hazard, Courtois en co.

Er werd bij de supporters én de sensationele Engelse media immers al geroepen om Victor Valdés. Nu mag Mignolet even wat rustiger ademen, al komt er dit weekend opnieuw een topmatch aan. "We zullen klaar zijn voor Chelsea. Thuis gaat Liverpool altijd voor de winst."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties