"Als Wilmots mij op rechtsachter wil zetten, zou ik dat doen"

Jeroen Evens
| 8 reacties
"Als Wilmots mij op rechtsachter wil zetten, zou ik dat doen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In Duitsland gaat het Thorgan Hazard voor de wind. Hij slaagt erin zijn coach Lucien Favre te overtuigen van zijn kwaliteiten en kan op steeds meer speelminuten rekenen. Zijn volgende doel: een vaste waarde worden in de kern van de Rode Duivels.

Thorgan Hazard voelt zich steeds beter in zijn vel in Mönchengladbach. Een week geleden werd hij nog verkozen tot beste aanvaller van zijn club. Geen verrassing dus dat Gladbach de voormalige speler van Zulte-Waregem definitief wil overnemen van Chelsea. Nu richt Thorgan zijn pijlen op de nationale ploeg.

Het is mijn doel om een vaste stek te krijgen in zijn selectie van 23 (T. Hazard)

De 21-jarige aanvaller mikt er dus op om bondscoach Marc Wilmots te overtuigen van zijn capaciteiten. Op de vraag op welke positie hij zich ziet spelen, antwoordt hij in Het Nieuwsblad: “Er is weinig plaats in de selectie met zulke goede spelers. De plaats van de nummer tien zou normaal mijn beste positie moeten zijn.”

De jongere broer van Eden zou ook op de flanken uit de voeten kunnen, “Maar op links speelt er wel een hele goeie hè”, verwees hij naar zijn broer. “Zelfs als Wilmots mij op de positie van rechstachter zou zetten, zou ik dat doen”, zette Thorgan zijn ambitie kracht bij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties