Competitie: FA Cup
Speeldag: Ronde 5
Stadion: Villa Park
Benteke zwoegt Villa voorbij Leicester

Aston Villa zit een ronde verder in de FA Cup. En dat heeft het toch weer te danken aan onze Rode Duivel Christian Benteke, die met pasjes strooide dat het een lieve lust was. Vlak voor tijd zorgde dat ook voor het winnende doelpunt.

Beide teams staan in de competitie helemaal onderin de stand, in het bekerduel was het dus belangrijk om uit te pakken met een goede prestatie voor het vertrouwen.

Halfweg de tweede helft werd de match pas opengebroken door Bacuna, tot dan had Leicester de boel goed gesloten gehouden. Het was echter pas toen een erg sterke Benteke vijf minuutjes voor affluiten met een perfecte assist op Sinclair de 2-0 op een schoteltje aanbood, dat de buit binnen was.

In blessuretijd milderde Kramaric nog voor de bezoekers, maar Aston Villa mag een ticketje boeken voor de volgende ronde van de FA Cup