Mourinho verwent zichzelf op speciale manier

Tom Stroobants
| 5 reacties
Mourinho verwent zichzelf op speciale manier
Foto: © photonews

Voor een goede prestatie kan je jezelf al eens belonen. Zo denkt ook Chelsea- coach José Mourinho. De Portugees verwent zichzelf telkens met een nieuwe horloge wanneer hij een prijs wint. Maar wat doet hij er mee?

"Als ik een prijs win, geef ik een cadeau aan mijn vrouw, dochten en zoon. Zelf haal ik het horloge dat ik draag van mijn pols en dat horloge doe ik dan nooit meer aan", verklaart Mourinho in The Guardian.

Geen medaille, wel horloge

De Portugees won in zijn trainersloopbaan 21 prijzen. "Ik heb dus een grote collectie, veilig opgeborgen in een doos. Sommige mensen bewaren een medaille of een shirt als herinnering, ik bewaar een horloge. Dat staat voor mij gelijk aan een prijs. Maar het is geen bijgeloof."

Zelf hoeft Mourinho dat nieuwe horloge niet te kopen. Hij wordt namelijk gesponsord door de Zwitserse luxehorlogefabrikant Hublot. The Special One heeft zelfs een eigen type die hij zelf ontworpen heeft. "Het bedrijf heeft een uurwerk gemaakt naar mijn wensen qua kleur, materiaal, grootte en gewicht. Ik kom uit de tijd dat niet elk stadion een digitale klok had, dus de blessuretijd moesten we zelf bijhouden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties