Taai PSG overleeft in de Vélodrome van Marseille

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties
Taai PSG overleeft in de Vélodrome van Marseille
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Speeldag 31 in de Ligue 1 kreeg een afsluiter van formaat met de clash tussen Marseille en PSG. Oftewel de nummers 2 en 3 tegenover elkaar.

Door de zege van Lyon gisteren, wilden beide ploegen een dag later niet onderdoen. Marseille nam de beste start met een rake kopbal van Gignac. De reactie van de Parijzenaars bleef niet lang uit. Amper vijf minuten later kon alles opnieuw beginnen na de 1-1 van Matuidi.

Toch ging L'OM met een voorsprong de rust in. Alweer Gignac - zijn negentiende competitietreffer inmiddels - bleef koelbloedig en schoof de 2-1 overtuigend voorbij Sirigu.

PSG bewees na de koffie een taaie klant te zijn. Want voor de tweede keer veerde de kampioen recht. Deze keer was Marquinhos aan zet: 2-2.

En daar bleef het niet bij. Door een owngoal van Morel ging de landskampioen er zelfs op en over. De ingevallen Batshuayi kon de gelijkmaker uiteindelijk niet meer forceren.

PSG komt zo weer aan kop van de klassering met 62 punten, gevolgd door Lyon dat er 61 telt. De achterstand van nummer 3 Marseille bedraagt nu al vijf punten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties