"Facebook-bericht van Vermaelen is eigen leven gaan leiden"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 1 reacties
"Facebook-bericht van Vermaelen is eigen leven gaan leiden"
Foto: © SC

Midden maart raakte bekend dat Thomas Vermaelen aan het einde van zijn revalidatie zit. De Rode Duivel zou al meetrainen met Messi en co, maar dat klopt niet helemaal.

"Hij traint nog niet volledig mee met het A-elftal", verduidelijkt Toni Freire van Penya Fanatiek in gesprek met Voetbalkrant.com. "Hij werkt 60 tot 70 procent van de veldtraining af. De rest is nog steeds revalidatie en herstel van de hamstringblessure."

Het nieuws over een nakende terugkeer waren dus voorbarig. "Hij heeft midden maart dat bericht via Facebook de wereld ingestuurd. Dat is een eigen leven gaan leiden. Hij is nog herstellende en de club plakt voorlopig geen termijn op zijn terugkeer."

Vermaelen zal zeker meevieren

Verwacht Freire hem dit seizoen nog in actie te zien? "Als er geen terugval komt, zal hij de laatste wedstrijden wel invallen, wedstrijdritme oppikken en zeker meevieren." (knipoog naar een eventuele titel, nvdr.)

"Neen, er zijn nog negen wedstrijden te spelen. Er kan dus nog veel gebeuren. Anderhalve maand geleden hadden velen het kampioenschap al opgegeven." (DG)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties