Ronaldo weer op de korrel genomen voor gebaar richting ref

Cristiano Ronaldo heeft gisteren zijn 300ste doelpunt in Madrileense dienst gemaakt en hielp de Koninklijke daarmee voorbij Rayo Vallecano (0-2). Na de wedstrijd ging het op Twitter echter niet over de openingsgoal, maar wel de manier waarop hij vierde.

Ronaldo was immers bijzonder gefrustreerd door de arbitrage. Na een half uur vroeg hij om een strafschop na een -lichte - duw van Nacho, maar de ref ging er niet op in. Na de rust ging hij opnieuw neer, maar deze keer trok de scheidsrechter een gele kaart voor een schwalbe.

Daardoor is de Portugees geschorst tegen Eibar. Toen hij in de 68ste minuut de 0-1 binnenkopte, liep hij naar de grensrechter en maakte met zijn vingers het welbekende betaalgebaar. Op de sociale media werd hij daar alvast zwaar op de korrel voor genomen.

Ook na de Clasico kwam hij al onder vuur te liggen nadat hij ostentatief naar zijn kruis greep richting scheidsrechter.