'Arsenal en PSG in pole position voor concurrent Courtois'

bart ver elst
| 0 reacties
'Arsenal en PSG in pole position voor concurrent Courtois'
Foto: © Photonews

Petr Cech lijkt aan zijn laatste maanden bij Chelsea bezig te zijn. De Tsjechische doelman is sinds dit seizoen tweede keuze na Thibaut Courtois en wil volgend seizoen absoluut elders meer speelminuten behalen. Arsenal en PSG lijken de grootste gegadigden om de keeper vast te leggen.

Na 492 wedstrijden en 11 jaar bij Chelsea gespeeld te hebben, is het tijd voor een nieuwe uitdaging voor de concurrent van Courtois. Met Arsenal en PSG liggen er 2 teams op de loer die de Tsjechische doelman maar al te graag in de selectie willen. 

Je kan een grote speler zijn, maar kampioen worden is een andere dimensie

Cech lijkt de titel een mooie afsluiter van een era te vinden: "De laatste titel die we wonnen was in 2010", aldus Cech. "Dit is hopelijk de start van een nieuw tijdperk met een andere generatie, want enkel John Terry, Didier Drogba en ikzelf zijn hier nog van het team van de laatste 10 jaar."

"Je kan zeggen dat dit een nieuwe Chelsea-generatie is. Hopelijk pakt dit team zondag de titel en blijft de ploeg groeien", zegt de doelman. Cech pakte zijn eerste titel exact 10 jaar geleden dus dit zou een mooie afsluiter zijn. "Je kan een grote speler zijn, maar kampioen worden is een andere dimensie", besluit Cech.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties