Eden Hazard blikt vooruit op zijn toekomst bij Chelsea

Eden Hazard blikt vooruit op zijn toekomst bij Chelsea
Foto: © photonews

Eden Hazard voelt zich goed bij Chelsea en dat onderstreept hij vandaag nogmaals in een interview met de Engelse krant Standard Sport. De Rode Duivel heeft nog een contract lopen tot 2020, maar ziet zichzelf nog langer blijven, misschien zelfs nog 10 jaar.

“Als je ergens gelukkig bent, zie ik niet in waarom je moet veranderen”, zo vertelt Hazard. “Natuurlijk hangt het niet enkel van mij af, maar als je je goed in je vel voelt en je kan elk jaar meedoen voor de prijzen, dan zou het een beetje belachelijk zijn om te willen vertrekken.”

Hard aangepakt

José Mourinho is bang dat de harde aanpak van de Engelse verdedigers – Hazard onderging al de meeste fouten van alle Premier Leauge-spelers – zijn goudhaantje naar ander oorden zal drijven. De Portugese trainer riep de scheidsrechters al op om de 24-jarige winger beter te beschermen.

Hazard zelf tilt er niet te zwaar aan. “Misschien moet ik wel wat meer bescherming krijgen, maar dat harde spel is wat de Engelse competitie zo bijzonder maakt. De fans zien graag al eens een stevige tackle. Ik ga mijn spelstijl niet aanpassen. Ik probeer de fans te entertainen en zal de tackles blijven incasseren.”

Hazard kwam in 2012 voor zo’n 45 miljoen over van Lille. Chelsea had toen net de Champions League gewonnen, iets waar ze sindsdien niet meer in geslaagd zijn. Dit seizoen eindigde de Europese campagne in de 8e finales tegen PSG. Hazard droomt al van de beker met de grote oren.

“De Champions League is nog een hiaat in mijn carrière. Als ik bij de absolute top van de wereld wil gerekend worden, is zo’n Champions League-titel noodzakelijk. Ik heb me al ingebeeld hoe het moet zijn om die beker in de lucht te steken”, zo besluit de superster van Chelsea.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties