Naar de EL-finale dankzij HTC: "Fan van Gent en Arsenal, maar die finale wordt onvergetelijk"

Redactie
| 0 reacties
Naar de EL-finale dankzij HTC: "Fan van Gent en Arsenal, maar die finale wordt onvergetelijk"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sevilla en Dnipro spelen woensdag de finale van de Europa League in Warschau. Onze reporter ter plekke is Martijn De Jonge, die via HTC een fantastische prijs won. "Sevilla is mijn favoriet", laat hij er geen twijfel over bestaan.

Door Manuel Gonzalez

Een vlucht heen en terug naar Warschau, met een hotel na de wedstrijd en een duoticket voor de finale en een gloednieuwe HTC One M9. Dat was de prijs die wij aan Martijn De Jonge konden weggeven in het kader van de Europa League-finale van morgen.

Kampioen, ongelooflijk!

"Ik ben nog nooit in Warschau geweest", knikt de jongeman in gesprek met Voetbalkrant.com. "Verder dan twee finales van de Beker van België ben ik nog niet geraakt op gebied van finales."

"Als jeugdtrainer maakte ik al veel kampioenenfeesten mee, dat vind ik heel bijzonder. Zo ook het titelfeest van AA Gent vorige week. We zijn kampioen, ongelooflijk!"

"De redding met Waasland-Beveren: hoe ik dat heb beleefd, da's toch minstens opmerkelijk te noemen. Op twee minuten van de hel naar de hemel, ongelooflijk! Zelfs als stagiair word je dan daarin meegezogen."

Met zijn HTC One M9 maakte Martijn overigens al leuke foto's:

"Naast Gent heb ik ook een enorme passie voor Arsenal. Zij spelen het mooiste voetbal, Walcott vind ik een schitterende voetballer. Ik heb het dan ook niet zo voor Messi en Ronaldo. Ik had op Napoli gehoopt in de finale, maar nu supporter ik voor Sevilla."

"Wat ik van de finale moet verwachten? Veel doelpunten of strafschoppen ... Het wordt ongetwijfeld onvergetelijk. Als trouwe bezoeker van Voetbalkrant was ik blij zo'n mooie prijs te winnen."

"En die HTC One M9? Ook fantastisch! Heel makkelijk, heel gebruiksvriendelijk. En die camera met 20 megapixels: wow!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties