Essevee haalt Belgische aanvaller terug uit Denemarken: "Sta te popelen"

Essevee haalt Belgische aanvaller terug uit Denemarken: "Sta te popelen"
Foto: © SC

AA Gent, Eendracht Aalst en VW Hamme. De Belgische clubs waarvoor Steve De Ridder speelde alvorens hij aan buitenlandse avonturen begon. Ondertussen is hij echter terug op vaderlandse bodem: Zulte Waregem huurt hem van Kopenhagen en bedong een aankoopoptie.

De Ridder speelde enkele jaren bij Southampton en kreeg ook in de Nederlandse competitie kansen bij Utrecht en De Graafschap, maar vorig jaar trok hij voor vier seizoenen naar Denemarken.

Met Kopenhagen vond hij nog Club Brugge op zijn weg in de Europa League, volgend seizoen zal dat in de Jupiler Pro League kunnen gaan gebeuren.

Essevee speelde kort op de bal

Steve De Ridder wordt door Essevee gehuurd van Kopenhagen, de club bedong ook een aankoopoptie. De aanvallende middenvelder annex aanvaller heeft er alvast zin in: "Ik sta te popelen om er opnieuw in te vliegen op de Belgische velden", geeft hij aan in een persbericht.

"Ze toonden enkele jaren geleden al heel concrete interesse. Toen ging het niet door, nu heeft de club opnieuw heel kort op de bal gespeeld. Ik ben Essevee al die jaren blijven volgen en de club heeft toch een mooi parcours afgelegd. Ik had onmiddellijk een heel goed gevoel bij de besprekingen en voelde direct veel vertrouwen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties