Januzaj en Origi hebben een probleem

Januzaj en Origi hebben een probleem
Foto: © Photonews

Divock Origi en Adnan Januzaj zitten bij twee van de grootste clubs van de wereld. Toch zullen beide goudhaantjes van het Belgisch voetbal bij de start van het nieuwe seizoen enigszins met een ei in de broek zitten. Beiden gaan namelijk moordende concurrentie tegemoet.

Toen Divock Origi naar Liverpool werd getransfereerd was er geen vuiltje aan de lucht. Door het slechte seizoen van Mario Balotelli leek het er op dat onze Rode Duivel zeker zijn kansen zou gaan krijgen in de nieuwe jaargang.

Tot plots met Ings. Firmino en vooral Christian Benteke wel heel wat offensieve kracht extra inkocht. En laat nu ook nog Lallana en Coutinho op komst zijn. Allen tonen ze qua statistieken dat ze klaar zijn voor de strijd, de meesten kennen ook de Premier League - terwijl het voor Origi wennen wordt.

Als Pedro komt ...

Ook voor Adnan Januzaj wordt het bibberen en beven. Pedro lijkt steeds dichter bij United te komen, en dus lijken Mata, Pedro, Depay en Rooney de voorhoede te gaan vormen.

Daar zal de jonge Rode Duivel - die ook nog Fellaini en Schneiderlin als concurrenten vindt als hij iets zou zakken op het veld - niet lekker van slapen. Een uitleenbeurt lijkt dan misschien toch nog een oplossing voor Januzaj.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties