De Bruyne debuteert met erg moeizame zege, andere invaller steelt de show

Caroline Tonnelier
| 5 reacties

Kevin De Bruyne maakte vanmiddag zijn debuut voor Manchester City. Die wedstrijd leek op een gelijkspel uit te draaien, maar op de valreep won de koploper toch nog.

Crystal Palace - Manchester City 0-1

Crystal Palace is uitstekend aan het seizoen begonnen en verkocht ook tegen Manchester City zijn vel bijzonder duur. De bezoekers moesten tot de slotminuut wachten op de winnende treffer.

Dat Iheanacho een toptalent is, bewees hij meteen: de 19-jarige Nigeriaan viel vlak voor het einde in en maakte meteen het verschil. Ook De Bruyne viel in: na 25 minuten kwam hij op het veld voor de geblesseerde Aguëro.

Arsenal - Stoke City 2-0

Arsenal kende een iets rustigere namiddag. Tegen Stoke City opende Walcott na een halfuur voetballen de score. In de 85e minuut zorgde Giroud voor de geruststellende 2-0.