Overzicht Engeland: De Laet scoort in sensationele comeback Leicester, eerste zege voor Spurs

Caroline Tonnelier
| 1 reacties
Overzicht Engeland: De Laet scoort in sensationele comeback Leicester, eerste zege voor Spurs
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vandaag stonden er twee matchen op het programma in de Premier League. Tottenham pakte eindelijk zijn eerste zege, maar de match van de dag was Leicester City-Aston Villa.

Sunderland-Tottenham 0-1

Drie Belgen aan de aftrap bij Tottenham: zowel Chadli, Vertonghen als Alderweireld mochten op een basisplaats rekenen. Dembélé was onbeschikbaar wegens een blessure. 

Wat de bezoekers in de eerste helft op de mat brachten, was niet om aan te zien. Op het einde van de eerste helft was er na een goede actie van Chadli weliswaar een goede kans voor Son, maar voordien waren de beste mogelijkheden toch voor Sunderland.

De 1-0 leek dus dichterbij dan de 0-1, en na de pauze was er weinig beterschap. Het was uiteindelijk Ryan Mason die Tottenham in het slotkwartier toch nog de drie punten bezorgde. 

Leicester City-Aston Villa 3-2

Dit was dé match van de dag. Na een uur spelen stond Leicester 0-2 achter na goals van Grealish en Gil, maar de thuisploeg gaf niet op. Eerst devieerde De Laet de bal knap binnen na een corner (bekijk de beelden HIER), waarna Vardy en Dyer zelfs nog voor een 3-2-zege en de bijhorende tweede plaats zorgden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties