Er is meer dan Anderlecht en Brugge vanavond ...

Redactie
| 1 reacties
Er is meer dan Anderlecht en Brugge vanavond ...
Foto: © Photonews

Vanavond treden Anderlecht en Club Brugge aan in de Europa League, maar ook in de andere groepen wordt er al ten volle gespeeld op het tweede Europese niveau. En u hoeft niets van deze wedstrijden te missen.

12 groepen, dus het overzicht behouden is voor iedereen lastig. Maar er zijn meer dan genoeg kleppers om je hartje aan op te halen naast de wedstrijden van de Belgen.

Liverpool op bezoek bij Bordeaux bijvoorbeeld. Benteke, Mignolet & co willen in Europa alvast goed beginnen en zo de nederlaag van dit weekend uitwissen.

Ook bij Tottenham komen een pak Belgen in actie vandaag. Anderlecht zou ze graag puntjes zien verliezen tegen Qarabag, nemen we dan aan. En Ajax-Celtic, dat is een duel tussen Europese traditieclubs. U ziet en hoort het: meer dan genoeg wils voor iedereen ...

En er zijn nog een aantal wedstrijden. Wie ziet u de grootste verrassing uithalen? Speel via ons mee bij Unibet en krijg een bonus van 60 euro. Als Celtic wint, wordt dat meteen 270 euro. Ook voor een puntje van Krasnodar krijg je al 380 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties