Depoitre wikt en weegt CL-debuut: "Op het veld was niet te zien wie het 'kleine ploegje' was"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 35 reacties
Depoitre wikt en weegt CL-debuut: "Op het veld was niet te zien wie het 'kleine ploegje' was"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Laurent Depoitre had KAA Gent in de eerste helft op voorsprong kunnen schieten, maar hij raakte de lat en later werd een doelpunt afgekeurd voor buitenspel. Toch toonde hij zich na afloop tevreden. "We hebben ons stinkende best gedaan", aldus de spits.

Timothy Collard in Gent

“Ik sta hier met gemengde gevoelens. Gezien die penalty die we op het einde van de wedstrijd nog tegen krijgen, moeten we eigenlijk tevreden zijn met een punt. Maar stel je eens voor dat we voor rust, toen we domineerden, tot scoren komen… Dan is het een andere match, hé.”

Depoitre zelf had de 1-0 aan de voet, maar zijn poging stierf op de lat. “De verdediger beende me nog net bij op het moment dat ik wilde trappen, en daardoor was ik even uit balans. Het was een grote ontgoocheling toen ik die bal tegen de lat zag gaan.”

"We hebben ons stinkende best gedaan met tien, en later met negen man" -

“Ondanks de rode kaart zijn we ook na de pauze goed voor de dag gekomen. Er leek een doemscenario in de maak, maar we hebben ons stinkende best gedaan met tien, en later met negen man.”

Van het niveauverschil was dan ook niet veel te zien. “We mogen op basis van budgetten en ervaring in de Champions League dan misschien wel het ‘kleine ploegje’ in onze groep zijn, maar op het veld was niet te zien wie dat 'kleine ploegje' was.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties