Groep B: Liverpool krijgt deksel op de neus

Manuel Gonzalez

Liverpool is favoriet voor de eindwinst in groep B, maar kreeg wel meteen een lastige verplaatsing voor de kiezen. In de openingswedstrijd namen The Reds het op tegen Bordeaux.

Bordeaux - Liverpool 1-1

Brendan Rodgers liet een aantal sleutelspelers, waaronder Christian Benteke, gewoon thuis voor dit duel. Daardoor kreeg Origi de kans om zich te bewijzen. De Rode Duivel kon niet echt overtuigen.

Lallana vond wel de weg naar de netten, maar dat bleek niet voldoende. Jussie maakte vijf minuten voor tijd immers gelijk.

FC Sion - Ruban Kazan 2-1

In de andere wedstrijd ging Ruban Kazan op bezoek bij Sion. Bij de thuisploeg startte Mujangi Bia op de bank. Hij zou halfweg de tweede helft wel invallen.

Op dat moment stond het al 1-1 na doelpunten van Konaté voor de thuisploeg en Kanunnikov voor de bezoekers. Konaté werd de matchwinnaar voor Sion, want na de pauze maakte hij er ook nog 2-1 van.