Reactie Kums legt het uit na puntendeling: "Daarom mogen we tevreden zijn"

Kums legt het uit na puntendeling: "Daarom mogen we tevreden zijn"
Foto: © photonews

AA Gent heeft zijn eerste puntje beet in de Champions League. Met dank aan een goede keeper, een sterke kapitein, een spits, een leuk doelpunt. Maar vooral: door heel veel wilskracht en doorzettingsvermogen. Met 10 tegen 11 een achterstand rechtzetten: knap! Dat weet ook kapitein Kums.

Aernout Van Lindt in Gent

"We hadden misschien op voorsprong kunnen komen, want we kregen wel wat kansen. Dat het bij het doelpunt buitenspel was? Dat is erg jammer, misschien wel de pech die we vandaag gewoon hadden."

Maar er was ook goed nieuws: "We zijn blijven vechten en knokken, zelfs nadat we met een man minder vielen of op achterstand kwamen. Op die manier hebben we toch nog een puntje weten te pakken. Een verdiend gelijkspel als je het mij vraagt."

Ik zag hem staan in mijn ooghoek -

"We zetten zo ons reeksje zonder verliesbeurten verder. We hadden nog niet verloren dit seizoen en dat hebben we nu ook niet gedaan. Met dank aan Sels natuurlijk, hij pakt die strafschop heel goed."

En toch ook met dank aan jou, Sven? Die pass op Milicevic ... "Ja, ik zag hem staan in mijn ooghoek. Dus was het evident om naar hem te passen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties