Wat als... Manchester United dromen kon vervullen? Dan kregen we dit elftal met ronkende namen

Timothy Collard
Timothy Collard
| 11 reacties
Wat als... Manchester United dromen kon vervullen? Dan kregen we dit elftal met ronkende namen

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eens de deuren van de transfermarkt opengaan, gonst het van de geruchten. En in Engeland misschien wel het meest van al… De Engelse topclubs worden dag na dag in verband gebracht met tal van sterren, zo ook Manchester United.

The Red Devils, die een seizoen met ups en downs kennen, worden mede door hun matige seizoen in verband gebracht met heel wat potentiële versterking. Wat als… Manchester United er effectief in zou slagen om al die geruchten waar te maken?

Wel, dan zou Louis van Gaal in één klap beschikken over het allerbeste elftal ter wereld. Niet dat het ooit gaat gebeuren, maar wij stelden een lijstje samen met de gekste geruchten samen.

Doel: Kasper Schmeichel (Leicester City)

Als Manchester United David De Gea alsnog kwijtspeelt aan Real Madrid, dan moet het op zoek naar een nieuw sluitstuk. Geen probleem, want de voorbije dagen werd de Engelse recordkampioen in verband gebracht met Kasper Schmeichel, de zoon van United-boegbeeld Peter.

Verdediging: Aleksandar Dragovic & Luca Ercolani

Op verdedigend vlak zijn er dan weer bitter weinig geruchten. United werd aan Dragovic van Dinamo Moskou gelinkt, en verder zou ook de 16-jarige Ercolani op weg zijn naar Old Trafford. De jonge Italiaan speelt momenteel voor Serie D-ploeg Forli.

Middenveld: Gundogan, Tielemans, Rabiot, Saul,…

Op het middenveld beginnen de geruchten dan weer stevig aan te dikken. The Mancunians werden de voorbije weken in verband gebracht met Saul (Atlético Madrid), Youri Tielemans (RSC Anderlecht), Ilkay Gündogan (Borussia Dortmund), Adrien Rabiot (PSG) en Reece Oxford (West Ham United).

Aanval: Ronaldo, Bale, Hazard,...

Maar het is pas op aanvallend vlak dat de geruchtenmolen werkelijk ontploft… United wordt dag na dag in verband gebracht met de grootste sterren ter wereld. Of ze ook zo’n topper zullen halen? Dat is maar zeer de vraag…

Al geven we graag de (ronkende) namen mee: Cristiano Ronaldo, James Rodriguez, Gareth Bale (allen Real Madrid), Romelu Lukaku (Everton), Felipe Anderson (Lazio), Eden Hazard (Chelsea) en Pierre-Emerick Aubameyang (Borussia Dortmund).

Een topelftal

Rekening houdend met de spelers die reeds aanwezig zijn (en die United graag wil houden) op Old Trafford, zou Manchester United deze topploeg kunnen samenstellen. Al is het duidelijk: onderstaande spelers verenigen, dat is onbegonnen werk... En niet te vergeten: dan zou je al sterren als Anthony Martial, Juan Mata en Wayne Rooney op de bank moeten zetten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties