'Van Gaal houdt eer aan zichzelf en biedt ontslag aan'

Redactie
| 9 reacties
'Van Gaal houdt eer aan zichzelf en biedt ontslag aan'
Foto: © photonews

Het verlies tegen Southampton in het eigen Old Trafford is zwaar aangekomen bij Manchester United. Fans en spelers lieten hun steun aan Louis van Gaal varen, de coach heeft nu de eer aan zichzelf gehouden.

Marc Degryse gaf het in Extra Time al aan: "Het was bijzonder pijnlijk voor Louis van Gaal om in eigen huis opnieuw onderuit te gaan. Ik kan die fans wel begrijpen, met 75.000 komen ze kijken en dan zien ze in 11 thuisduels 1 doelpunt gemaakt worden voor de rust ..."

De Nederlandse coach zelf was ook negatief in zijn bewoordingen na de match tegen Southampton: "Ik ben zeer teleurgesteld dat ik niet kan waarmaken wat de supporters willen. Ze hebben hoge verwachtingen."

Ontslag aangeboden

Louis van Gaal bood na de match tegen Southampton dan ook zijn ontslag aan. Dat weet The Guardian. Man U-directeur Ed Woodward sprak maandag met de spelers en zal nu dinsdag een finaal gesprek voeren met LvG.

Het lot van de coach is bezegeld, hij was dit weekend thuis in Nederland om met zijn familie te overleggen. Maar in Engeland is de algemene teneur duidelijk: dinsdag 26 januari is de dag waarop het nieuws over het ontslag van de Nederlander definitief zal worden. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties