OHL Vrouwen trekken Canadese verdedigster aan

OHL Vrouwen trekken Canadese verdedigster aan
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De vrouwen van OHL staan momenteel achtste en laatste in de Super League, maar in 2016 willen ze het tij keren. Daartoe hebben ze ook een nieuwe, krachtige centrale verdedigster aangetrokken. Een avonturierster uit Canada.

Madison Hudson is een 22-jarige centrale verdedigster uit Canada, die op haar 17e vanuit haar land alleen naar de Verenigde Staten trok om er te studeren aan de Universiteit van Philadelphia. Ze behaalde er het diploma van leraar en trainde ondertussen gemiddeld 30 uur per week. 

Haar grote droom was in een Europese profclub terecht te kunnen komen, in november oefende ze al een paar keer mee in Leuven. Van een profcontract kon geen sprake zijn echter in Leuven, dus gaat ze op zoek naar werk. Dat lukt niet meteen, dus trekt ze in de kerstperiode terug naar Canada.

Nu is ze echter terug. Vanaf 8 februari werkt ze op een internationale school voor kinderen van expats in Woluwe, ondertussen zoekt ze ook nog huisvesting in het Leuvense. Madison Hudson ziet het bijzonder hard zitten om bij Leuven een nieuw avontuur aan te gaan en wil het team op het hoogste niveau houden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties