Exit Walcott bij Arsenal? "Laten we zien hoe hij het seizoen zal eindigen"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 1 reacties
Exit Walcott bij Arsenal? "Laten we zien hoe hij het seizoen zal eindigen"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Theo Walcott is bij Arsenal bezig aan een seizoen om snel te vergeten. De vleugelaanvaller liet dit seizoen nog maar bijzonder weinig zien. Manager Arsène Wenger verdedigt zijn speler, maar weet niet of hij de club zal verlaten tijdens de zomermercato.

"Ik zou niet weten of Theo zal weggaan bij Arsenal", zegt Wenger bij Sky Sports. "Momenteel ben ik nog niet met transfers bezig, maar ik denk dat hij gewoon even in een mindere periode zit. Hij heeft me gezegd dat hij nu hard zal moeten werken."

"Als je invalt, zie je nog steeds dat hij gemotiveerd en gefocust is. Maar laten we afwachten hoe Theo het seizoen zal eindigen", aldus de Arsenal-manager. Walcott zit tegenwoordig in de rangorde achter de jonge Iwobi en de opnieuw fitte Danny Welbeck.

"Er zijn nog genoeg spelers die niet gespeeld hebben tegen West Bromwich Albion: Santi Cazorla, Mikel Arteta, Mathieu Flamini, Jack Wilshere, Alex Oxlade-Chamberlain en nog enkele spelers die zelfs niet in de kern zaten", gaat Wenger verder. "Al die spelers zullen gefrustreerd zijn. Welbeck en Campbell speelden ook niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties