Klopp stelt zich vragen na verloren finale: "Dat gebeurt niet vaak" & "Misschien heeft God een cynisch plan met mij?"

Manuel Gonzalez Johan Walckiers
Manuel Gonzalez en Johan Walckiers vanuit Basel
| 2 reacties
Klopp stelt zich vragen na verloren finale: "Dat gebeurt niet vaak" & "Misschien heeft God een cynisch plan met mij?"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Liverpool moest zich woensdagavond in de finale van de Europa League gewonnen geven tegen een uitgekookt Sevilla. In de tweede helft ging de Engelse club kopje onder, al had Jürgen Klopp het na afloop van de match vooral over de beslissingen van de scheids.

“Ik zag tot twee maal toe handspel in de zestienmeter. De genomen beslissingen waren niet in ons voordeel”, alludeerde Klopp naar de tweede goal van Sevilla. “Het gebeurt niet vaak dat een scheids zijn lijnrechter overrulet. Al was het blijkbaar wel correct, aangezien de bal van de voet van Coutinho kwam.”

“Jammer genoeg werd er tijdens een finale nog nooit een verkeerde beslissing in het voordeel van mijn ploegen genomen”, sakkerde de Duitser die wel weet wat het is om een finale te verliezen.

"Misschien heeft God een cynisch plan met mij?"

Jürgen Klopp

“Dit is mijn vijfde verloren finale. Misschien heeft God een cynisch plan met mij? Misschien moet ik heel veel finales bereiken om er nog eens een te winnen. Er zijn natuurlijke grotere problemen in het leven, maar momenteel voelt het even niet zo aan", besloot Klopp.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties