Rode Duivels van Liverpool ten onder: "We hadden het zelf moeten afmaken"

Johan Walckiers Manuel Gonzalez
Johan Walckiers en Manuel Gonzalez vanuit Basel
| 1 reacties
Rode Duivels van Liverpool ten onder: "We hadden het zelf moeten afmaken"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Alle drie de Rode Duivels van Liverpool kwamen in actie tegen Sevilla, maar geen van de drie kon het tij keren in de tweede helft. De stormvloed van Sevilla was te sterk. De ontgoocheling was dus ook groot.

Christian Benteke kreeg een kwartier speeltijd. "Hun vroege goal in de tweede helft heeft ons pijn gedaan", zei Christian Benteke. "Zij hebben vertrouwen gepakt na die 1-1, al was voor ons nog alles mogelijk. Na de 1-3 kwam ik in en er was nog wat tijd, maar zij waren zo goed en hadden alles onder controle."

We hadden agressiever moeten zijn

Origi werd dan weer gebruikt als joker na zijn blessure. "We hebben te open gespeeld. We hadden agressiever moeten zijn. Maar dat zijn leermomenten. Hier moeten we lessen uit trekken. Na de openingsgoal hadden we alles onder controle en hadden we het moeten afmaken."

Drie strafschoppen? Ik ga geen excuses zoeken

Simon Mignolet moest zich dan weer drie keer omdraaien, altijd pijnlijk als keeper. "De ontgoocheling is zeer groot, zeker na het parcours dat we afgelegd hebben", knikte Mignolet. "Hadden we drie strafschoppen moeten krijgen? Ik ga geen excuses zoeken. Die derde goal? Ja, die was raar. Ik zie de lijnrechter vlaggen in mijn ooghoek, maar de bal kwam blijkbaar van een verdediger van ons."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties