'Chelsea geeft strijd om Lukaku op, Londense topclub wil andere Belg in de plaats'

Redactie
| 8 reacties
'Chelsea geeft strijd om Lukaku op, Londense topclub wil andere Belg in de plaats'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Chelsea FC wil Romelu Lukaku terug naar Stamford Bridge halen, zoveel is duidelijk. Maar Everton FC wijkt echter geen eurocent af van het gevraagde bedrag. Antonio Conte zou zijn pijlen nu richten op een andere Rode Duivel.

Antonio Conte staat momenteel nog aan het roer van de Squadra Azzurri voor het EK in Frankrijk. Zodra het kampioenschap is afgelopen, wordt de Italiaanse oefenmeester hoofdcoach bij Chelsea. The Blues maakten een rampseizoen mee en Conte is de man die de club weer op de rails moet krijgen.

Targetspits

Een topspits is een prioriteit voor de voormalige trainer van Juventus. Romelu Lukaku leek lang dicht bij een terugkeer naar Stamford Bridge, maar Everton schrok de Londense club af met een monstertransfersom van 85 miljoen euro. The Times meldt nu dat een andere Belg hoog op het verlanglijstje staat van Conte, namelijk Christian Benteke. Liverpool zou zeker niet moeilijk doen om de speler te laten vertrekken.

Flopseizoen

Benteke maakte immers een moeilijk seizoen mee bij Liverpool. De Rode Duivel werd door Brendan Rodgers van Aston Villa naar Anfield Road overgebracht, maar de Noord-Ierse trainer werd al na acht wedstrijden ontslagen. Benteke past veel minder in het plaatje van de vervangende Jürgen Klopp, die liever speelt met snelle spitsen die diep gaan.

Zou Benteke een succes zijn op Stamford Bridge? Laat het ons weten in de reacties!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties