De oorlog om Duivelse spitsen is bijzonder hevig

Redactie
| 5 reacties
De oorlog om Duivelse spitsen is bijzonder hevig
Foto: © photonews

Romelu Lukaku, Christian Benteke en Michy Batshuayi zijn hot. Zoveel is wel duidelijk, want allen staan ze in de belangstelling van diverse ploegen.

Romelu Lukaku:

Lukaku zal volgend seizoen meer dan waarschijnlijk niet meer bij Everton spelen. Waar hij naartoe gaat? Dat wordt misschien nog voor het EK duidelijk als we zijn vader mogen geloven.

Een terugkeer naar Chelsea stond tussen de mogelijkheden, maar ook Bayern München en diverse clubs uit de Serie A werden al genoemd voor de topschutter."

Christian Benteke:

Benteke staat als plan-B voor Lukaku ook op het lijstje van Chelsea, maar ook hier is de concurrentie groot. Ook West Ham en Juventus hebben hun interesse al laten blijken, een miljoenentranser lijkt nabij.

Michy Batshuayi:

En ook voor Michy Batshuayi is er heel wat interesse. De spits van Marseille kan naar de Premier League (ook hier wordt West Ham genoemd), maar evengoed naar Roma.

Slotsom: de Duivels staan hoog op de lijstjes van diverse clubs. Het wordt nu enkel nog afwachten wie er met welke spits vandoor zal gaan. Maar een warme transferzomer wordt het zeker!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties