'Barcelona heeft akkoord over eerste zomertransfer' (en het gaat om een belachelijk goedkope deal)

Timothy Collard
Timothy Collard
| 10 reacties
'Barcelona heeft akkoord over eerste zomertransfer' (en het gaat om een belachelijk goedkope deal)
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Barcelona staat op het punt om zijn eerste transfer van het tussenseizoen te realiseren. Volgens de laatste geruchten heeft de Spaanse kampioen namelijk een akkoord met één van zijn ex-spelers.

Volgens het Spaanse Sport heeft Barça na enkele maanden onderhandelen eindelijk een akkoord gevonden met Denis Suarez, de 22-jarige middenvelder van Villarreal. Barcelona liet Suarez in 2015 gratis naar de Gele Onderzeeër gaan, maar mét een terugkoopclausule in zijn contract.

In dat contract stond dat Barça de middenvelder in de zomer van 2016 voor iets meer dan 3 miljoen euro kon terughalen en in de zomer van 2017 6 miljoen moest betalen, wilde het de speler terug.

Eerste zomertransfer

Barça, dat volgens de laatste berichten een akkoord met Suarez zou hebben, legt in principe dus amper een slordige 3 miljoen op tafel om zijn ex-speler terug naar Camp Nou te halen.

De man die onlangs zijn debuut voor de Spaanse nationale ploeg maakte, maar er op EURO 2016 niet bij is, wordt zo de eerste zomertransfer van de Blaugrana.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties